funderingar & tankar en kall höst natt..


- Varför verkar livet i USA alltid bättre & roligare? Är det bara för det är film eller är det så i verkligheten? Jag vill flytta till USA bara för de..



drar ut nu!

Har precis druckit upp min hemmagjorda smothie, mums. Nu drar jag ut och träffar Jennie och Celina! Hörs senare

asså jag orkar inte..

Åh vilken dag det har varit. Dem två första lektionerna var chill, tredje lektionen var man hungrig och hade matteprov. Tror dock det gick bra, eller det känns så iallfall. På idrotten skulle vi köra rugby, och vi tjejer (förutom 1) ville köra tjejer mot tjejer för då kämpar vi mer. Rugby med tjejerna är jätte kul, alla är seriösa fast samtidigt så har vi kul, vi tacklar varandra och kämpar verkligen! Dock så sa våran lärare att vi skulle köra blandat idag och då förstördes min dag. Kom i världens trevligaste lag också! JÄTTE TREVLIGT. Nej, orkar inte ens skriva mer om det för jag orkar inte!!! Efter idrotten hade vi NO som var sååååå lång tråkigt så jag tror jag dog lite.
Nu är jag iallfall hemma och ska ut senare, ifall jag orkar. Jag är jätte trött och är inte på humör som sagt, dock har jag lovat Celina att komma ut så det blir nog så ändå.. Vet inte vilka som ska ut men vi får se senare! :D

sista lektionen på denna veckan !

Kommer antagligen somna när jag kmr hem... har haft en jätte lång och tuff dag. Jag hade matteprov oxå och jag tycker faktiskt det gick väldigt bra! :D
just nu har jag no... jätte tråkigt, vi sitter och har genom gång om en nervcell. assåååå hon bara babblar och babblar, hon pratar jätte snabbt. jag fattar verkligen ingenting om vad hon pratar om.. det ändå hon säger är typ "och ääääähm"
haha men slutar om en timma så då är jag fri från denna skola!
Ska ni göra någonting kul ikväll då ? :D
jag har planerat min kväll mysig och ganska lugn. idag ska jag bara träffa kompisar. imorgon (lördag) så ska jag åka till hemmakväll som har öppnat vid partille/allum, hyra någon film & köpa lite godis & bara chilla och kolla på film med vännerna ! & på söndag så ska jag antagligen ta hål i naveln ♥ om inte jag gör det nu på söndag så är det för att jag ska göra det tsm med tessan. och isåfall gör vi det nästa helg ! :D
nu ska jag faktiskt lyssna på vad hon babblar om, så hörs vi om en stund :)



superduper glad ! :D


jag jag vill ha tips! VART SKA JAG TA HÅL?

-NÄSAN

-LÄPPEN

- NAVELN

?


GÖR DET KANSKE NU TILL HELGEN

ny design & header

Äntligen ny design & header. Gjorde jätte snabbt därför blev det inte bra, dock tycker jag designen är snyggare. Det var inte jag som gjorde den förra gången och tyckte allt var för enkelt. Men nu tycker jag det ser lite bättre ut iallfall! Jag har försökt länge att fixa den orange texten till svart men de går fan inte!! Headern är heller inte fin men det får duga tills vi har en bättre bild och tills jag orkar fixa den!
säg gärna vad ni tycker iallfall.. Ebbalina vet inte vad jag har gjort än så hon lär bli chockad.. kanske till och med arg? men jag bryr mig inte :D

be stupid


anonym gnome in my ass!

Asså fyfan vad jag börjar störa mig på dem här som kommenterar under ''anonym gnome''
Samtidigt är det ju jätte kul att ni själva kallar er för gnomar men jag vill veta vilka det är!!

bilder ifrån bilden idag! ♥

tjejer vi är bäst!

Idag på elevens val så stack jag (Melina) med några andra tjejer och killar till bilden där vi fortsatte med våran mobil. Där jag har gjort en gnomephone. Love it! Vi har inte bild mer denna termin och det är flera som satsar på VG & MVG. Dock målar jag inte bra så det blir ett G för mig :) Men i slutet av lektionen var vår lärare inte i klassrummet så vi lyssnade på hög musik och tog massa kort :D Max har tagit alla bilder med sin helt underbara kamera. Jag tog också kort med min kamera men lägger in dem sen!

Sista lektionen var ett himla bra avslut på dagen! :D







S-lista


slöjd.

har slöjd nu, sen spanska prov!! 
hjälp önska mig lycka till ! :D
jag & mellis ♥

vad gör jag med mitt liv??

vad slösar jag bort det på?
vad tänker jag med? 
det är jag som bestämmer min framtid & det är jag som väljer hur jag vill göra den. vill jag vara en nyttig vältränad ekonomisk tjej som bor i ett fint hus med en underbar och fin kille och har en bil och kanske en hund? 
eller vill ja bo i en liten lägenhet i ett ghetto ställe men en kött bit till lunch och jobba på nån bensin mack och äga en gammal skrutte bil som halvt funkar och antagligen är snodd. ?
det är jag själv som väljer. men just nu är jag förvirrad och bara deppig. mina föräldrar stöttar mig inte speciellt mycket. och själv har jag ingen lust med något. jag pluggar inte. jag är för trött, för jag lägger mig försent.. men ist är jag ute med kompisar. och träffar killen jag älskar, borde tänka efter vad jag gör med mitt liv. jag ska sätta nya villkor och regler! jag tränar typ inget längre heller.. nu ska detta bli en stor ändring !!

nu har jag pratat ut mig lite. ni får ha det bra och så hörs vi imon.. har ju prov imon och har inte pluggat nått...


NYA TAG FÖR EBBALINA ! ;)

lite om min dag!

Hej allihopa! Hoppas ni mår jätte bra för det gör jag! Hehe, har haft en rätt så trevlig dag och det känns riktigt gött att jag sitter här nyduschad i min säng och ska kolla på tv!
Första lektionen var idrott, vilket var riktigt roligt eftersom vi körde rugby - tjejer mot tjejer! Fyfan va vi kämpar varje gång vi bara kör mot varandra, eller hur tjejer! :D Om ni läste det Ebbalina skrev om att hon tackladed ner mig, hoppas jag förstår att hon bara skämtade! Haha, lilla Ebba som inte har några muskler :D stackarn, haha nej då men hon tog faktiskt ner mig flera gånger :( Så kul när man är seriös men samtidigt oseriös. Ibland blir det ju tjafs mellan oss tjejer för vi tar det allt för seriöst. Men när vi tar det seriöst så kämpar vi och gör allt för att vinna, vilket är en bra grej eller hur?
Andra lektionen var SO, ett favorit ämne för min del! Är klar med hela talet så nu gäller det bara att skriva slutsatsen, vilket jag har kommit rätt så långt på faktiskt! Men jag, EbbaH och Issa satt mest och kolla bilder på min familj och Issa (särbarnet själv..) trodde alla va jag :( inte så jätte snällt när de kom till tanter och så. Haha :D
Tredje och sista lektionen var svenska, ett favoritämne det med! Vi ska ju vara klara med en uppgift på fredag, och eftersom jag var sjuk så började jag med det igår, kaoos! Nej då, jag är faktiskt nästan klar! Ska bara renskriva lite bättre och sen är jag klar!
Efter skolan så stack jag, Issa och Manizha till bibloteket för att plugga. Vi skulle dra till Willys och köpa godis eftersom man pluggar bättre när man äter något, haha! Dock märkte vi att Hemma kväll hade premiär så det var super-duper rea där så vi köpte massa gott och stack sedan till bibloteket där vi faktiskt inte ens öppnade böckerna! Haha, det var lite fight emellanåt men om man tar bort de dumma vi gjorde hade vi det trevligt :)
Kom hem runt 5 då jag gjorde matten och kunde allt på diagnosen! Göttans, då måste provet gå rätt så bra ändå, eller? Sen så tog jag och LinneaA tio i 7 bussen till Partille Centrum för att köpa massa godis på Hemma kväll! Haha, ännu mer gott! Kom hem 8 så det är bra. Linnea hade tagit hål i tungan! :o snyggt måste jag säga ;)
Aja nu ska jag sova så vi hörs mer imorgon! Hoppas ni har de bäst, kram eran Melina
Slänger in ett par egopic ifrån NOn igår, haha.. försökte verkligen lyssna på vad läraren hade att säga men tillslut gav jag upp :D dock är det inte världens bästa bilder men i dont care! :D





hiss&diss by Melina

  • Att hösten är här! Jag hissar hösten för den är jätte mysig och att det alltid är snygga kläder och skor! Kläderna består av mysiga stora koftor, uggs, boots, HÖGA STRUMPOR och päls! Allt är så himla snyggt (och bekvämt!!!)
  • Lockigt hår! Jädrar vad jag börjar bli trött på spikt rakt hår. Jag tycker att man ska börja ha lockigt hår nu till höst. Det är mycket snyggare och trendigare. Skippa plattången och lägg fram locktången!
  • Snön är påväg! Jag vet att hösten precis har börjat men kan inte sluta tänka på när snön kommer och när man kan åka skidor. Funderar på att åka iväg några dar bara för att åka skidor, hade vart riktigt mysigt eller hur? Sen när man kommer hem efter en kall dag i skolan så är allt mörkt förutom att alla har lampor tända i fönstrerna och att det står en jätte stor julgran på Partille Centrum!
  • Hemma kväll har precis öppnat precis utanför Allum! Dem har verkligen valt en bra årstid att öppna den affären på. Där kommer vi hänga varje helg för att hyra massa filmer och köpa massa godis. Idag när det öppnades för premiär så kostade inget över 10 kronor!
  • Barn som röker. Jag personligen är emot rökning, skulle aldrig falla mig in i att röka. Varför förkorta och förvärra sitt liv genom det? Man tjänar inget på att röka, eller jo - ni får rynkor och förmodligen cancer! Annars förlorar man bara på det. Och jag förstår heller inte hur man kan börja röka på 2000-talet då vi faktiskt vet hur farligt det är!!
  • Tjejer/killar som är 15+ och lyssnar på Justin Bieber. Nej, detta är inte okej. Det är bara jätte mobbat, helt ärligt. Detta är ingen pik till någon, bara min personliga åsikt!
  • Att facebook gör om hela tiden! Precis när man har vant sig med det dem nyss gjort om så gör dem om igen. Det blir inte bättre heller, det är det som är grejen. Det nya facebook är jätte fult! Varför göra om saker när det redan är bra?! Samma sak gäller det när dem bytte ut busskorten, varför byta ut en bra grej med något dåligt?!
Kom ihåg att allt jag skriver är mina egna personliga åsikter och jag menar inte att pika någon. Gillar inte att provecera eller så! Hoppas alla förstår.

skoltrött...?

gaaashhh... behöver verkligen en skolpaous typ... vill komma bort lite från skolan. jag mår verkligen aldrig bra längre och jag vill bara sova.. men det värsta är att jag aldrig har tid med det heller !!

har precis slutat skolan och jag är jättetrött! mina ögon stänger sig typ av sig självaa... första passet hade vi idrott. det va faktiskt jätte kul. hahah jag brotta ner melina. hhehe (a)
efter det hade vi bamba och sedan so & sist svenska, en chill dag kan man kalla det ;)
men nu e jag hemma och har bara två timmar på mig att plugga till prov, fixa mig och sova. för sedan ska jag ju passa barn resten av kvällen..

jag tror jag ska gå till ica och köpa mig något gott till kvällen som jag tycker att jag förtjänar !
hoppas ni har det bra och inte äär allt för skoltrötta som jag. kram ♥




onsdag morgon!

Klockan är nu kvart över 8. Ska med tio i 9 bussen så det är chill. Värsta chill dagen idag, har bara idrott, svenska och SO! älsklingsämnena också :D :D :D
Efter skolan så ska jag plugga med Manni och säkert någon mer! Vi ska äta kladdkaka och ha jätte trevligt. Vi hörs senare ifall 3g internet funkar, det gör det just nu så man får hoppas!!

AARGGGG

åhhhhhhh skrev typ längsta inlägget och så bara stänger datan av sig. och nej det har inte sparats ! :'( 
bloggar mer imorgon när jag vaknat ! & ni får nöja er med en bild på våran älskade klass !
love ♥
klart att bloggarna står brevid varan oxå ;)

jävla 3!

mitt internet på min mini-pc funkar fan inte! så nu sitter jag vid min data och gillar ju att kunna sitta i vardagsrummet. men nu ska jag iallfall kolla dem nyaavsnittet av Simpsons och Family Guy! Love!

Pannkakor till lunch! =D

Har svenska nu, en lång lektion. Min mage kurrar hela tiden, jätte pinsamt.. Är så hungrig så kommer äta en någon snart! Tur att vi har lunch efter detta, pannkakor! ♥
Ville bara uppdatera så det inte blir jätte tråkigt att klicka in på min våran blogg när det inte är något nytt!
Bilder ifrån nyss!
Alltid lika kul att fota EbbaH! En skön brud dedär..
Issa blev avis för att EbbaH fick all uppmärksamhet.. Ebba fick gå till skolsköterskan.. Snällt Issa, snällt!


Tisdag 27 oktober 2011

Om ungefär 40 minuter börjar vi dn första lektionen, matte. Inte det roligaste men inte det sämsta heller. Har prov på fredag och diagnos någongång innan det. Och eftersom jag var ute med LinneaA igår hela dagen så får jag stanna hemma idag och plugga. Slutar halv fyra, jäkligt ochill.
Vi hörs senare på någon lektion eller rast. Kram eran Melina

Spenderat dagen med min vän LinneaA!

Hej alla läsare! Nu är jag äntligen klar för sängen, är så himla trött så tror jag dör! Idag har jag spenderat min dag på Allum med Linnea. Hon skulle köpa en present till Isak som fyller år idag. Det tog 1 & ½ att hitta en present till den lilla pojken! En fin present blev det iallfall, en härligt grön tröj-jacka ifrån H&M. Efteråt så gick vi till Ica där vi egentligen skulle köpt kladdkaka men för min del köpte jag bara fanta. 6-pack! Mysigt, Linnea köpte två av dem medans jag fick fyra. Linnea köpte också en planch som jag också ska köpa, på världens sexigaste mage! Hahah nä men den var riktigt het faktiskt ;)

Nu sitter jag i mitt vardagsrum och kollar Two & a half men. Ett av mina favoritprogram, erat med? Snart börjar dem nya avsnitten där Charlie inte är med. Dem som redan har sett dem tycker faktiskt det var bra! Kanske ska ge det en chans trots allt? :D
Klockan nio kommer Svenska Hollywood fruar! Jag gillar verkligen Maria men och den där brunetten som bloggar, vet inte hennes namn? Men dem andra två har nog blekt sönder sina hjärnceller. Hahah, man ska inte vara elak mot människor, trots att dem är offentliga men kan verkligen inte hålla mig!
Nu slänger jag in en bild på Issa ifrån idag, tyvärr lite dålig bild eftersom den är tagen med mobilen..



vafan?

Har engelska nu, bredvid mig sitter Manizha & Issa och svarar på deras frågestund. Vi fick nyss tillbaka våran bok där vi hade skrivit ''A Moment In Time''. Fick bara G? wtf, han tycker jag skriver jätte bra men han förstår inte vad mitt minne är. Omg, får fan flipp. Det handlar ju självklart när jag fick min hund. Blir fan upprörd nu, när jag väl kämpar lite mer så höjs betygen inte ändå! Nä har inte lust att jobba hårdare när det inte blir något resultat ändå.
Nä men idag efter skolan blir det att stanna hemma och plugga lite och så. Känner att jag måste plugga för jag har slappat i skolan. Vill trots allt höjas i olika betyg men vet inte om jag klarar att jobba hårdare eftersom jag är så himla lat! Mår heller inte på topp eftersom kroppen värker och huvudet hänger inte med. Så efter skolan blir det matte, SO och läsa Om jag kunde drömma och en engelsk bok.
Efter engelskan har jag musik tror jag, rätt så chill ändå. Dock så vill jag bara sluta nu och gå hem och vila.
På höstlovet funderar jag starkt på att åka typ till Stockholm eller någon annan stad i Sverige. Är riktigt trött på livet just nu, allt är samma hela tiden. Gå upp runt 6, åka till skolan strax efter sju och sluta runt 3-4 varje dag. Efter skolan blir det plugg eller sova. Helgerna kan vara chill, men också tröttsamt eftersom vädret är piss just nu. Åhhh, vill bort nu nu nu nu nu!!
slänger in en bild på min bror.. haha :D

herre min skapare..

fredag: var en katastroof. har inte lust att berätta dettaa, men ni kan ju iallafall få veta att det hände en olycka..
lördag: depp dag. fick bara ta det lugnt.
söndag: underbar dag, var med vännerna ♥
tog massa kort idag & igår på kvällen. tog några på alex cross och på massa annat !
Har inte varit på bästa humöret sen fredags. så jag har inte hunnit blogga eller så. men nu är veckan igång igen och det kommer bli mycket bloggande !
hoppas ni haft en bra helg så hörs vi imon. kram ! :)

Planer 2011-2012

Skolplaner:
höja mig i So, idrott, matte, engelska och slöjd
Sluta oroa mig för mycket för att få dåliga betyg
Ha bra närvaro, inte skolka för mycket bara för att jag börjar bli skoltrött.
Sluta oroa mig för gymnasiumvalet
Ha jävligt kul


Privata planer:
Slappna av och njuta va livet
Ta hand om mitt powerking beroende
Vara mer med vänner och sluta skylla på att jag är trött
Skaffa jobb
Ta hand om min kropp, äta sunt och börja träna

Höstens utmaningar:
slippa höst-depression
gå jävligt mycket på bio
ha många mys kvällar med vännerna istället för att springa runt/festa









lördag

Hej! Hur mår ni? Själv mår jag sådär. Igår tappade jag min gammel farmors halsband, mitt korshalsband. Eftersom jag är kristen så blev jag väldigt ledsen. Jag letade efter det men gav upp tillslut. Jag har tappat halsbandet innan, och efter cirka en vecka efter så kollade jag bara ner så låg det där! På samma väg jag hade gått på varenda dag, flera gånger per dag. (det låg nästan utanför mig, jag gick alltid den vägen när jag skulle gå till skolan, gick ut med hunden eller var med mina vänner. de vill säga att jag hade vart på den vägen flera gånger per dag. och när jag en gång tittar ner så ligger den bara den!) Nu har jag satt på mig ett annat kors, vet inte vems det har vart. Kanske är det någon släktning eller är det bara ett nytt vi har köpt. Bryr mig inte så mycket för ska köpa ett nytt ovasett. Men halsbandet var självklart inte det värsta händelsen igår. Jag vill dock vara glad och tänka posetivt idag, det är ju fan lördag! Så tar inte upp något negativt idag.
Nu sitter jag i mitt vardagsrum och kollar tv och ska snart dra och äta sushi med Linnea. Mysigt, är sugen på sushi. Det var länge sen jag åt det! Ikväll ska jag förmodligen träffa massa vänner. Vet dock inte vilka exakt, beror på ifall vi drar utby eller stannar i Partille. Ska iallfall vara med LinneaA och Celina.
Eftersom jag inte kommer vara hemma så mycket idag och orkar förmodligen inte ta med datan så hoppas jag att ni förstår att uppdateringen inte kommer vara sådär jätte bra. Men jag har gjort ett tidinställd inlägg så ni får iallfall något att läsa! Hoppas att ni alla kommer ha en jätte bra lördag, ovasett om ni tar det lugnt hemma, chillar med era vänner eller har planerat en galen kväll! Kram eran Melina
whowho, min kamera är laddad så bloggen blir roligare! bilden nedan, ja mobba inte mina skeva ögon..





ingen blogglust

är inte på topp humör efter igår så det blir ingen bloggning. hoppas ni förstår för jag repar mig fortfarande

LÄNKBYTE

Linnea Lindstrand en underbar och trevlig tjej som bär på ett hjärta av guld. en snällare människa får man leta efter ! 
hon har bästa humorn och har många underliga och bra tankar, hon är ofta med sina vänner och hon älskar mode och att shoppa ! allt detta och mycket mer delar hon i sin blogg.     http://lindstrands.blogg.se/
om någon behöver hjälp med sin header och bakrund osv.. kan säkert hon hjälpa er !

vart finns killarnas lista dåå?....

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst - Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd - Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon är med dig och dina kompisar - Visa för dom HUR MYCKET du gillar henne!
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon lägger upp den här - Vill hon att du ska läsa den


FREDAG!!

Tjena bloggen! Nu sitter jag och har sval. Har nyss bytt till musik så Hanna sitter och spelar gitarr medans jag spelar piano. Hhaha, pro.

Efter skolan ska jag träffa blandannat Celina & Linnea! Kommer bli kul. Vi hörs senare, puss ♥
Den första bilden var när jag och EbbaH och Manizha satt och vänta på att vi skulle gå in.
Den andra bilden är ifrån nyss ♥

Inspiration ifrån stjärnorna!

(någon som fattar ironin i rubriken?)
Många kändisar har börjat med att märka sin status genom att klä sig i glittrande stjärnor. Dock behöver man inte vara någon stjärna för att klä sig i stjärnor! Kändishiten spås bli riktig het i höst ;)
Några kändisar som hoppat på trenden är Olivia WildeNaomi CampbellJessica Alba och Nicole Scherzinger.
Nicole Scherzinger


LeAnn Rimes



Olivia Wilde



Fergie



Jessica Alba



Evan Rachel Wood



Naomi Campbell


Fan Bingbing


Lilt Allen



Pixie Geldof



Hayley Atwell





burlesque

gillade filmen enormt. tycker värkligen den är värd att se. orkade inte skriva nån sammanfattning om den. så ni får nöja er med en jag hitta på google. :)

 

Burlesque handlar om en tjej som heter Ali. Hon jobbar på Dwight's Bar, men vill bli så mycket mer. Helt plötsligt bestämmer sig Ali för att åka till Los angeles. Hon skaffar en lägenhet och börjar söka jobb. Hon gör så gott hon kan men hittar inget jobb. Plötsligt en kväll passerar hon en klubb vid namn Burlesque, vilket hon fastnar för direkt. Hon bestämmer sig för att ta en titt inuti Burlesque. När hon stiger in möts hon av något hon bara trodde fanns i hennes drömmar. Tjejer som dansar i glamourösa scenkläder, sexig dans och musik. Hon börjar som servitris eftersom att ägaren, Tess, säger att det inte behövs mer folk som medverkar på scenen och att det är ett alldeles för komplicerat jobb för Ali. Ali vet att hon har vad som krävs och ger sig inte. Hon börjar jobba på Burlesque som servitös och dyker sedan upp på en audition och hon kan alla dansnummer utantill. Tess ger henne en chans, att dansa i bakgrunden till att börja med.

En av tjejerna som står i centrum, Nikki, dricker lite för mycket och Tess skickar ut Ali på scen som ersättare. Nikki blir så till sig och avundsjuk att hon förstör Ali's framträdande genom att dra ut sladden till hennes mikrofon. Uppträdandena går nämligen ut på att alla mimar, förutom Tess. Framträdandet beordras att läggas ner av Tess och ridån börjar åka neråt. Ali bestämmer sig för att det är hennes chans att visa att hon kan sjunga och inte ska mima till alla låtar. Hon gör succé och Tess bestämmer sig för att skriva om hela showen helt och hållet. Nyskrivna låtar som sjungs av Ali, hon får stå i centrum och får den uppmärksamhet hon förtjänar.

 

 

 

 


pizzerian med dem bästa

Tjena alla underbara människor!

Nu sitter jag med Manizha och LinneaA på pizzerian och fick precis våra pizzor. mmmuumms, efter vi har käkat kommer vi rulla hem. hoppas ni har de bäst! kram Melina

i skolan

Tja bloggen!

Just nu sitter jag bredvid Manizha på engelskan. Vi sitter och tar massa roliga kort på den urusla webbkameran. Haha, så underhållande. Vi har precis haft svengelska och under hela svengelskan så satt Denny och förklarade hela fysik provet för oss. Känner att det kommer gå så mycket bättre på fredag nu!
Nu ska jag och Manizha börja läsa den engelska boken The Phantom of the Opera. Hoppas ni har det bäst, uppdaterar senare. Puss ♥

sjuuuuuk...

nu ska jag äta frukost och sen kanskeeee.. ja ska försöka pluggo lite no..

tips

LÅT:
I never told you - colbie caillat

no sleep - wiz khalifa
next to you - chris brown featuring justin bieber
vart jag mig i världen vänder - svenska björnstammen


FILM:
Fast five - VÄRD ATT SE !!
The blind side - har inte sett den men sägs att den är bra ! :)

into the blue - sägs att den ska vara bra enligt mina kära vänner som jag litar på !
never back down - (y)








jag vill shoppa!

åh vad jag hatar skolan just nu. jag har suttit hela dagen med plugget, hur långt har jag kommit? cirka 3 sidor av 20. jag har läst lite mer än 3 sidor men förstår bara 3. jag känner att provet kommer gå suveränt och jag bryr mig inte.
jag borde vara glad för torsdagar är jätte chill. börjar med slöjd där jag syr en kilt, haha. har inte fått tyget än men det kommer imorgon! kommer bli jätte kul för jag tycker om att sy å designa. är inte bra på det men det är fortfarande kul! efter slöjden har vi engelska och där läser vi bara en bok, rätt så chill. på svengelskan så kommer jag plugga till det jävla f*tt provet. sen lunch. sen so som är mitt favoritämne. sen har vi elevens val och där kommer jag också plugga lite inför provet och sedan göra lite so också tror jag. så rätt så chill dag imorgon.
åh vad jag vill shoppa nu! orkar inte lägga upp bilder men jag önskar verkligen att jag var 100 tusen kronor rikare. vilken dröm det hade vart!!
kram Melina

i dont give a shit

Sitter och pluggar till fysik provet på fredag, har lust att sluta och skita i det helt för NÄR FAN KOMMER JAG BEHÖVA DET I FRAMTIDEN? Åh va sur jag är nu. Jag kommer inte bli någon jävla forskare, eller lärare som kommer lära ut detta. Det är bara onödig fakta!! När fan kommer jag behöva kunna hur en spegel reklekterar sig eller vad fan den gör? Jävla politiker som bestämmer detta.
Högstadiet hade varit så mycket bättre om man fick bestämma olika kurser man skulle gå i!! Om man nu är tvungen att ha NO (VARFÖR?!) så hade jag ju fan inte valt jävla fysik. Jag kommer iallfall få IG och I DONT GIVE A SHIT.

fyyyyyyfan vad jag längtar tills jag går ut ur jävla grundskolan. jag vill börja jobba nu, jag vill vara självständig NU. Men nä, fan va samhället sugen nu för tiden. Min mormor slutade i skolan i 8an och jobbade som undersköterska! Varför kan det inte vara så nu för tiden? MEN NÄ, då ska man börja i skolan när man är 5, sluta när man är 25. Tror ni jag vill sitta i skolbänken tills jag blir gammal eller?! nej, fan vid 25 vill jag typ redan ha familj of my own!!!!!
kram ifrån eran kung Melina.

tråkig blogg

Hej och godmorgon. Hoppas alla mår helt underbart för det gör inte jag. Är inte i skolan idag, så det gäller att plugga hela dagen! Inte speciellt kul men ibland är vissa saker ett måste.
Jag vet att bloggen är jätte tråkig just nu. Designen är hemsk, inläggen är dåliga, Ebbalina vet jag inte ens vart hon är? Men det kommer bli ändring. Imorgon, torsdagen den 22 ska bloggen bli allt roligare & finare. Jag lovar, Ebbalina kommer säkert vara på min sida men med henne vet man aldrig helt säkert..
eftersom det är många som redan börjar bli deppiga av hösten, bjuder jag på några sommarbilder!


Höst/vinter burberry 2011 ♥





Vad tycker ni om Burberrys höst & vinter kollektion? Själv älskar jag den! Hade dock inte kunnat bära allt men det är så himla vackert! Hade verkligen velat vara hundra tusen kronor rikare just nu..

sjuklingar

Åh vad segt att vara sjuk! Mår absolut inte bra och jag ligger bara här i soffan och kollar film. Inte speciellt kul när man kan ha det riktigt ballt i skolan. Aja, jag får la utnyttja dagen jag är hemma med att plugga lite.. ännu roligare.. jippi

HÖST

Man känner verkligen i luften att hösten är här. tycker mycket om hösten men det finns mycket som inte är sååå jätte bra med hösten heller !

hiss: Mycket vackra färger, modet. älskar höstkläder! älskar att sätta på mig nått gosit, varmt men som ändå är snyggt på samma gång !

diss: hösten kan också ha sina dåliga tider. det negativa med hösten är alla de oskinande dagarna.. dvs regn,regn,regn. det är lerigt och kall. inte alls mysigt!!!


vad tycker ni om hösten? :)

 

 

FÄRGGLAD HÖST


Röd luvan

Hej blogish!

Är hemma nu igen, skönt eftersom jag är sjuk. Mår allt sämre och tror inte det är så bra att gå till skolan imon, tyvärr! Trivs ju i skolan och hatar att vara hemma för man hamnar så mycket efter!
Var ute med LinneaA och chillade lite på livet bara! Vi snackade och helt enkelt njöt av den sista gången man kunde gå utan jacka. Hade ju tjocktröja, halsduk och mjukisbyxor. Haha, hösten är verkligen här nu!
Men nu ska jag lägga mig i min super sköna säng och kolla på Röd Luvan, Red Riding Hood. Den otecknade vill säga.. Den som kom ut i år, 2011. Issa sa att den var bra och jag litar på henne!

utelåst...

sitter på min altan och väntar på att någon ska komma hem.. har faktiskt väldigt tråkigt så försöker komma på lite olika vad jag & melina kan blogga om. mer mode, mer foto, mer humor mer film, hiss/diss ?  ge gärna förslag !

får bli en bild från engelska lektionen idag !
egoooo....

Bildlektion

Hej!

Efter en jäkligt lång skoldag så är det äntligen sista lektionen, bild. Inte ett favoritämne men man överlever. Mår inte bra för jag har ont i huvudet och förskyld.
Efter skolan ska jag och Linnea plugga! Har matte provet nästa vecka istället så det är lugnt, men är orolig över fysik provet. Men om jag pluggar en timma per dag blir det jätte bra!
Sexiga Gustav!



ENGELSKA

soft engelska lektion, sen har vi bild och sen slutar viii !! ♥

godmorgon, godmorgon

nu sitter jag här med mina kära vänner ebba & ebba ! :D
vi har snart so men lektionen ska bestå av att vi ska diskutera om datorerna vi har fått. man kan säga att de inte är de bästa.. igår va jag ute med dom bästa. ska antagligen ut med dem idag oxå ♥
underbara vänner !

Sugen på att skaffa tatuering

Tjena, nu ligger jag i sängen och känner att det är dags att stänga av datan. Ska trots allt till skolan imorgon. Efter skolan så ska jag vara hemma och plugga. Har två prov denna vecka, i matte och i fysik. Toppämnen både två, eller? Jag kan ingenting av det heller för våran lärare som vi har i dem ämnena har varit hemma för vård av barn så hur kan han tro att vi lär oss något när han inte är där?

Känner mig en aning panikslagen också för tog inte med en enda grej hem i fredags eftermiddag. Har faktiskt rätt så mycket på gång i skolan just nu och måste satsa allt jag har. Jag orkar inte slappa mer nu och känna när resultaten kommer att jag kunde gjort bättre. Jag kan göra bätte, så varför gör jag inte det då?

Jag är riktigt sugen på att skaffa tatuering nu iallfall.. men vill inte göra det när jag är under 18. Ena anledningen är för att jag är för ung för att kunna besluta mig vad jag vill ska sitta på min kropp tills jag är 90. Sen också för att jag vill inte tatuera mig på något oseriöst pundar ställe. Seriösa ställen är viktiga med åldern!




Söndag, börjar bli sjuk igen?

Godmorgon, typ. Har kollat på Mean Girls 2 hela morgonen, har redan sett den en gång innan men ville se den igen. Den är självklart inte lika bra som ettan men så är det alltid.
Idag tror jag att jag och Ebbalina ska fixa header, ifall vi orkar. Vet inte om jag vill dra ut, älskar att vara hemma på söndagar. Och idag är jag inte på topp så då kanske jag ska krya på mig inför den kommande skolveckan. Eller?

linneiis sover här !

har varit ute hela dagen. tog med min data ut oxå, :D
nu ska jag och linnea snart sova. vi kollar på jersey shore just nu. GUUUUUD  VA DOM SKÄMMER UT SIG! så pinsamt.
aja vi hörs mer imorgon när vi vaknat. ha det bra sov gott, puss !

Länkbyte

Här är den grymma bloggen Issahansson.blogg.se. Tryck här för att komma till den! Bloggen ägs av den fina Isabelle!
Isabelle bloggar om vad hon gör på sin vardag och mode! 
ni kan också trycka på bilden för att komma till den!

mopperace

Hahah igårkväll så racade jag & Linnea mot Hanna & Sanna. Hahaha fyfan va ballt det var! Linnea skjutsade mig och Hanna skjutsade Sanna. Jag trodde då och då att jag skulle dö.

Det började med att jag och Nea låg först, dem var bakom och jag kunde inte sluta skratta. Sen så skulle vi åka upp mot en lång backe och då åkte dem förbi oss i säkert 60 km/h medans vi åkte i 35. Hahahah, det var till och med en gubbe som åkte förbi oss. Pinsamt! Nä men sen när vi åkte ner för backen så gick det snabbt! Trodde som sagt jag skulle dö. Det var skit kul att åka med Linnea, litar ju på henne och så. En grej jag vet nu är att jag inte kommer åka bakom Hanna som gör galnare än vad jag gör! Nä men det var faktiskt riktigt kul! ♥
Haha det var också jävligt kul att se hur man såg ut efteråt. Håret hade ju blåst åt alla håll & kanter så de va helt kaos. Hela mitt ansikte frös, speciellt kinder & öron se dem var helt röda. Mina ben hade ingen känsel för det var så kallt. Däremot höll min jacka mig varm!!

Köpa loss

Godmorgon, igår var jag och Ebbalina med massa i Utby. Var hemma runt 11 för var så himla trött. Idag ska jag förmodligen dit igen, ifall jag orkar.
Hela morgonen har jag spenderat med Ebbah, vi har skypat på våra mini pc. Hahah, love them. Dem är så dåliga egentligen, men älskar den ändå! Funderar på att köpa loss den när jag går ut ur nian, den är ju inte värd mer än 200 spänn och att köpa en data för 200 är så jädra värt. Däremot har jag redan två datorer som redan tillhör mig, funderar på att ge en till mamma eftersom hennes data inte är den bästa. Men vi får se hur min lilla bebis mår i slutet av nian, kanske den inte ens lever då? Vi får allt hoppas. Jag älskar att jag har 3g på den, internet över hela Sverige och Danmark. Me like! Ska ju snart åka till Stockholm och då kan jag ju sitta med datan påväg dit! ♥
en rolig bild, hehe. är däremot inte kort men ändååå

lördag

var ute igår. det var jätte kul tills min mobil försvann. fick va ute till halv 2 på natten och leta efter den. hitta den tillslut sånn tur va !

jag är verkligen jätte trött så nu ska jag ta en kall dusch. sen städa mitt rum och sedan ska jag dra ut med jonte, alex & linnea lindstrand. sedan ivd fyra tiden ska jag antagligen hämta linnea andersson :)


en trött bild på lilla jag i myskläder.






annan, och bättre trailer av Breaking Dawn

Antar att dem flesta har sett trailern av den första delen av Breaking Dawn. Här är en annan, och lite bättre trailer på den första av den sista.
Denna trailer visar lite mer om filmens innehåll, verkar jätte spännande. Tyckte Edward var jäkligt snygg i filmen, men Jake är lika snygg som vanligt!


Drar ut!

Nu drar jag till utby & träffar massa. Hörs senare, Ebbalina har med sig data så kanske blir någon uppdatering?

dataaaa !

fick våran data imorse. alla är överlyckliga haha !
har precis haft idrott och nu ska vi ha no. hörs om ett tag sötnosar. hoppas ni har det bra !

Äntligen skoldatorer!!

Nu sitter alla med sina små skoldatorer på 10 tum, haha. Trots att alla sexor och några sjuor har Macbook Air så är jag nöjd med min lilla data. Ska trots allt börja på Porthälla om ett år och där får vi Macbook!
Nä men nu har jag matte och Issa och Manizha sitter bredvid mig. Jag slutar halv fyra idag och vi hörs nog efter!

Bara jag som tyckte de va dö kul i skolan idag?

Idag var det skola, känns inte som om jag har berättat något om de så här kommer ett tråkigt inlägg.
Idag i skolan va de as ball! Haha, några tjejer va as balla idag och vi hade de skit skoj! Massa skoj med camwow och vi fjantade oss rejält! Så jäkla kul, ibland måste man göra de bästa av de och även om skolan är skit ibland så är den trots allt riktigt ball.
Nu ska jag kolla tv vi hörs imorgon, då det redan är fredag!!!

Onödiga kommentarer

En sak jag absolut hatar är spydiga kommentarer, spelar ingen roll om det är irl eller över internet. Om jag tex är glad över en sak, så var glad för min skull och lägg ingen onödig kommentar som förövrigt kan/kommer att såra mig. Människor som gör det är ju inget annat än avis..
Nä nu ska jag sluta tjata om detta. Har ingen lust med onödig drama, hehe. Men man måste alltid tänka innan man talar.. eller?
Detta handlar inte någon kommentar på bloggen, vi får helt underbara kommentarer! ♥

Lyckligaste flickan i världen

Förstår ni hur lycklig man kan bli, på sista (och tråkiga) lektionen så ber mamma ringa mig. Jag går då ut ur klassrummet och ringer henne, hon säger att jag och mormor ska åka efter skolan och köpa min Jofama by Kenza nummer 7. DOG LITE DÄR!!!!
Kommer sedan in i klassrummet, överlycklig och säger: JAG SKA FÅ JOFAMA BY KENZAAAA! Partyyyy! Så nu är jag hemma, köpte min helt underbara jacka på Kajs. Ville först ha den vita men den fanns inte. Kajs hade inte köpt in den men den svarta är ju grymt snygg åxå så den hänger i mitt hem just nu!
Dock är jag medveten och tycker själv att den vita är liiiite snyggare. Men den svarta är ju grymt snygg också!






onsdag

ska gå & lägga mig nu, har passat barnen från klockan tre till sex. kan säga att man blir helst slut efter detta ! 
men det är ju så sjukt roligt oxå & dom är underbart söta! 

vi hörs mer imorgon. hoppas ni haft en trevlig dag! :-)
bjuder på en gamal bild på mig & doris. det var ungefär ett halvår sedan vi lämna bort henne nu.

Bubbelbad

Börjar långsamt och säkert känna att jag börjar bli riktigt trött. Är det hela tiden på hösten, det värsta är att den knappast har börjat än. Hur ska jag klara av den kalla vintern?

Idag har jag haft ta hand om dig själv dag vilket innebär att jag då tog ett långt och avslappnande bubbelbad. Alltid lika gött! Har också läst lite, sovit lite och kollat på tv!
Nu ska jag läsa lite mer, man sover så himla skönt då! Och sedan slo mig till ro i min underbara säng och kolla på Svenska Miljonärer. Jag avundas dem människorna, men blir så himla glad (och inspirerad) att se att människor har gått ifrån botten och klättrat sig till toppen!
Innan jag går och lägger mig vill jag bara tacka för alla underbara kommentarer! Jag blir så himla glad av gulliga kommentarer så tack allihopa ♥
En bild på Ebbalina för några veckor sen! Har inga nya bilder så ni får nöja er med gamla!

Inte okej

Jag vet iallfall att jag inte kommer att kolla på dem nya avsnitten av Two & ½ men.. Kanske borde man ge det en chans, alla förtjänar en chans? Men nä, det känns inte desamma utan Charlie..

Blev ingen ny header idag..

Idag skulle vi fixa en ny header. Dock så jobbar Ebbalina som barnvakt varje onsdag klockan 3 så vi skulle få stressa jätte mycket! Beslutet tog vi att vi fixar headern i helgen (lördag eller söndag) när bussen ifrån skolan var sen! Typiskt :(

Dagens blogg

Vi vann ''Dagens blogg'' på en as cool blogg. Tryck här för att komma till den!

Om cirka 20 minuter drar jag till skolan. Slutar tidigt så vi hörs la efter. Idag ska jag och Ebbalina fixa ny header så lycka till för oss då!

underbar vän

mådde bättre senare på dagen så gick ut en stund, träffade sanna linnea hanna alex jontiis wille mike robin & oliver.k
alla satt och lyssna på rock. något jag inte är så jätte förtjust i. pappa har alltid försökt att lära mig attt lyssna på rock men det e inte min stil ;)
df så satt jag, jonte & linnea och snacka ist :) kom hem & testade kläder & började faktiskt att skriva en önskelista! haha kanske lite lång tid kvar.. men nån gång måste man ju börja på den :)
önskelista :












American Pie

Nu går jag och lägger mig. Ska läsa lite och kolla tv. En av American Pie filmerna kommer klockan 9 på kanal 6. Har dock redan sett alla tusen gånger om men kan kolla ändå, kommer ju inget bättre.
Imon är det onsdag och då är det bara en chill dag, börjar klockan halv 10 och slutar ett. Ibland är livet allt för gött va? :D
Nu bjuder jag på ett par vackra, men runt 1 års gamla bilder som väcker känslor ♥
''haha, asså.. de e vi 3 forever. haha, alla hade röda tjocktröjor/jackor och blåa shorts. haha inte meningen.''
skrev så på gamla bloggen.. Hm... vad länge ''forever'' höll?



''med dig är jag lycklig''
skrev det på gamla bloggen, och jag håller hårt i dem orden än idag

Sån ball dag!

Är hemma nu, äntligen. Efter skolan stannade jag och Manizha på allum en stund. Var så trött så orkade inte gå runt mer. Oliver har typ ringt mig tusen gånger och nästan tvingat mig att gå ut. Men nä pallar inte. Är för trött!
Idag på svenskan så satt vi och läste och gjorde några uppgifter. Då hade Issa min mobil och smsade min mamma (och låtsades vara mig) och skrev att jag hade kissat ner mig och var påväg hem! Då blev mamma orolig för vilken normal 15 årig kissar ner sig? Hahaha sååååå ballt! Sen sista lektionen så fjantade alla tjejer sig. Jag och Manizha ska skaffa barn och då blir det en Gapa!

Senare tror jag att det kommer en hiss och diss lista. Det är folk som har bett om de, hihi. Men måste bara prata med Ebbalina innan. Har trots allt inte träffat henne idag eftersom hon va sjuk..
Jag saknar sommaren

litet snabbgjort schema


SUPERDUPER GLAD !!

*mitt internett funkaaaa * :D
är hemma & har verkligen ingenting att göra. mår inte helt prima idag, men ska självklart till skolan imon.
tänkte att jag får väll testa & se om mitt internett funkaa & det gjorde det !!!
längtar verkligen till fredag för då får vi våra skoldatorer = (kmr hålla bloggen mer uppdaterad + fler bilder = roligare, intressantare, bättre blogg ! )

kmr snart ett schema på hur min vecka kmr bli, imorgon ska jag & melina nämligen ta nya bilder till bloggen, superkul ♥





Tisdag morgon

Om tio minuter drar jag till bussen. Första lektionen är matte, sista lektionen är No. Segt! Och samma lärare på båda ämnena som är sjuk. Åhh pallar inte vikarie.
Igår var föräldrarna på möte för att vi äntligen ska få våra datorer. Hela skolan har ju det förutom vi och våran pararell klass. Orättvisst? JA! Och vi ska få begandade, men snällt. Är inte på blogghumör därför skriver jag lite slarvigt.

Vi hörs efter skolan. Puss ♥

bilder ifrån lördags

Haha, jag loggar in på fejjan och ser att William har lagt ut ett par bilder jag och Linnea tog på oss själva på hans mobil. Inte så jätte charmigt men eftersom bloggen ska se roligare ut så bjuder vi på dem bättre bilderna! trots att dem inte är bra!

Måndag och Ebbalina får snart tillbaka sitt internet!

Måndag, ny skolvecka... jobbigt hehe. Ska förmodligen iallafall dra ut sen, ifall jag orkar och det är ju tveksamt.. Isåfall blir det att träffa Ebbalina, Hanna, LinneaL, Alex och Jonte. Med andra ord - dem vanliga.

Känner mig inte alls sugen på att blogga, delvis för att jag är jätte trött. Är det hela tiden nu för tiden? Sen är det också för att jag inte har något att blogga om. Inga bilder för pallar inte dra med mig hela jävla kameran till skolan.Och min mobilkamera har jag bitit sönder..
bild i repris!

Lördagen

Igår var jag först hemma hos min pappa med mina bröder. Efteråt så släppte Marcus av mig vid Utbynäs skolan där alla andra var. Det var typ Hanna, Ebbalina, LinneaA, LinneaL, Alex, Jonte, William och sen var det massa andra.
rätt så dåliga Iphone bilder ifrån igår. LEDSEN men that's life

11 September 2011

Idag är det tio årsen al-Qaida mördade nästan 3000 människor. Hösten 2010 (då jag gick i 8an) jobbade vi med fackuppsatser och jag valde att jobba med 11 september attackerna. Jag vet därför väldigt mycket om det. Det är helt klart en intressant händelse i människornas liv, världens störta terrorattack. J*vla sjuka människor som gjorde detta. Jag såg härom dagen en dokumentär denna vecka och där hedrade al-Qaida deras döda medlemar och satte deras ansikten framför deras så kallade ''paradis''. Dem talade också om i TV hur mycket dem hatade USA och kriget mellan dem kommer aldrig att ta slut, dem hoppades att alla amerikarnare skulle hamna i helvetet. Men nu är det gött att Usama Bin Ladin inte längre finns. Vilken lättnad. Och dem här hemska människorna kan vi inte kalla självmordsbombare, dem är massmördare.
R.I.P

Idag har det också varit ett misstänktsamt terrordåd i Göteborg, Majorna. Där var jag igår..







Bieber sugen på skaffa barn

Justin Bieber är sugen på att bilda familj med sin flickvän Selena Gomez. Att få en mini-bieber är det enda han pratar om enligt han kompisar. Både Selenas och Justins föräldrar blev mammor som unga. Justins mamma födde Justin när hon var 17 och Selenas mamma var 15! Dock tycker föräldrarna att det är lite för tidigt att tänka på äktenskap och familj nu.
Hur gulligt hade inte deras barn blivit?! ♥



källa: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article13590043.ab

Lördag morgon

Idag blir det förmodligen Poker Kväll med några tjejer. Mys! Men det är inte helt säkert, vi får se hur det blir. Jag är fett sugen på sushi också.. så vet inte om jag vill äta det istället för taco. + sushi är nyttigare! hmm..
igår var jag så himla trött så jag somnade direkt när jag kom hem ifrån skolan. skulle ju egentligen dratt till utby men hoppade de!
Nu lite bilder ifrån igår på NOn. Då vi hade vikarie och kollade film. Jag och Hanna tog däremot charmiga kort på oss själva!
Söta blåa Hanna! ♥
♥♥




Gossips tillbaka!

Sveriges största skvallerblogg gossips.se är tillbaka på http://juicygossip.se!!!

funkar också att bara skriva gossips.se! kolla in för skvaller om våra storbloggare!
kram Melina





Paronormal activity 3

Såg 1an på min 13 års dag. Gick på bio och såg 2an strax innan jag fyllde 14. Strax kommer trean! Måste ses jö

haha humor till max!

Hemma igen, har haft skolfoto idag. Blev dålig, som vanligt? Hehe. Jag var fotografens assistens, hjälpte han med bilderna på datan och så vidare!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen läsa och sen sova!
Dog lite när jag såg detta videoklipp, hahah såååå roligt! ''Kan sveriges konung vara barn till Adolf Hitler''. Hahaha! och de här med hitler, han var en otroligt hemskt människa. Men videon är för ball



Ljudet av ditt hjärta

Nu ska jag gå och lägga mig. Är otroligt trött, jävla pissväder! Det blir att kolla Family Guy, Simpsons och premiären av Svenska Miljonärer som Foki är med i. Sen så blir det att läsa lite också, man sover ju så mycket bättre då jö! ♥
och jag VET att bloggen är hur tråkig som helst nu. bara headern är fixad så kommer allt bli så mycket bättre. det är ju självklart roligare att blogga om man har något och blogga om. skolan är inte så jätte intressant..



alla älskar onsdagar

Hej! Åh va gött att det onsdagen redan är avklarad! Så jävla chill dag, älskar våra tre lektioner - idrott, SO och svenska. Favoämnerna jöö ;)

Just nu sitter jag i myskläder och ska la strax dra ut. Idag ska jag träffa Linnea lite. Orkar inte vara ute länge för är jätte trött! Det är det jävla vädret som är helt jävla cp. Hatar regnvädret, eller ibland iallfall. Det är jätte mysigt på kvällarna och när man är inne och kollar film! Men när man måste vara ute i det är det dock inte lika mysigt...
Nu ska jag fortsätta lyssna på min gamla musik (och sjunga med, hihi) och sedan klä på mig rätta kläder och dra ut!
Puss ♥

onsdaaaaaaag

nu drar jag till skolan, första lektionen börjar halv 10 och det är idrott. vi ska förmodligen ha orientering så vi kommer alltså springa runt i skogen.. haha?
sen så slutar jag 1, efter skolan vet jag inte vad jag jag ska göra.. vi får se!!

Go söndag

Varit förkyld & inte mått så speciellt bra idag. så var hemma och vilade hela dagen. fast sedan till kvällen så gick jag ut en stund o träffade några kompisar. va inte ute så länge för en pussgurka ringde & tyckte att de var dags för mig att åka hem & ta det lugnt så ja kunde gå ut imon ist! ;) när jag kom hem så åt jag grillat. underbart gott. Passande till idol fixade mamma denna juvelen som ja kunde sitta & mumsa på ! en jätte go & chill söndag blev det & det blir en ganska så chill dag imon oxå ! efter skolan imon så ska jag hämta barnen jag är barnvakt till. lite lek & så blir det antagligen & sedan till kvällen så går jag då antagligen ut en stund. sov gott och dröm söta drömmar kära läsare




INTERNET...

gud vad arg jag varit ! 
internett har inte funkat i hela huset på flera dagar!!! men nu funkar det ♥
kommer strax lite bilder !




The sims 3

Igår var jag med massa, blandannat Hanna, Ebbalina, Linneorna.

Idag är det söndag och jag kanske drar ut och träffar Hanna. Vi får se.. Just nu väntar jag iallafall på att Linnea ska ringa så ska vi lira sims.
Här är lite bilder ifrån mitt sims. Hehe sån nörd. Nä men spelar alltid sims när jag är sjuk eller när det är för dåligt väder att gå ut..

Det är okej att känna


lördag

Varför bloggar alla så himla dåligt? Har kollat runt på mini bloggar och alla har dålig uppdatering, tråkigt. Dock borde jag och Ebbalina nog inte säga något...
Igår var jag ju endast hemma, både i skolan och på kvällen eftersom jag var sjuk. Hade trevligt ändå. Vi drack champange och åt kladdkaka. Hahaha, ibland är det gött å va hemma!
Ikväll ska jag däremot ut, bara ta de lugnt eftersom jag fortfarande mår dåligt. Ska träffa Hanna & Co.

Är sjuk..

Ursäkta uppdateringen ifrån Melina.. Men har tyvärr vart sjuk. Gick till skolan i tisdags men gick hem efter svenskan (andra lektionen) och igår stannade jag hemma! Gick dock till skolan idag i hopp att jag mådde bättre, men nä! Usch, mitt huvud värker, halsen värken och näsan rinner. Ena stunden fryser jag så jag skakar och andra svettas jag! KNAS!!
känns som om alla är sjuka just nu! idag gick två tjejer hem för att dem mådde så himla dåligt och två var redan hemma. jag och ebbalina har mått piss. sen så är typ halva min familj sjuk? ska nog bara gå halva dagen imorgon, beror på vilka ämnen man har!

3 BRA LÅTAR


Adle vs. Skrillex - Set fire to everybody

Selena gomez - Love you like a love song .radio verision

Natasha bedingfield - Wild horses






RSS 2.0