Wild Horses - Natasha Bedingfield

mycket bra låt. linnea lindstrand visa mig denna och nu är detta ett nytt "måste lära mig på gitarr"
jätte hemsk bild på mig. även väldigt gammal !

Onsdag

as chill dag!! 
har bara tre lektioner på onsdagar. sen vid fyra tiden så blir det passa barn!! jätte bra dag, älskar onsdagar ♥
hösten är på väg, det känner man i luften! gillar faktiskt hösten för då får man ha på sig mysiga & underbart fina kläder! älskar höstmodet !! :)  håller på att spara pengar så jag kan köpa mycket fina höst kläder ;)











Duschaaa

har precis varit ute med underbara jonteee & elias. (itt lillebror) längtar tills imon för de e as chill dag !! 
sov gott, hörs imon ♥

Bloggtips och godnatt!

Nu ska jag stänga av datan och lägga mig i min underbara säng. Ni förstår inte hur gött de är va? Imorgon blir det att gå upp tidigt och dra till läkarn första lektionen. Känns så himla segt att missa lektioner i skolan just nu! Tycker skolan är rolig? Kanske för att jag har väldigt bra vänner som underhåller mig hela tiden! ♥
Så nu tycker jag (och Ebbalina) att ni trycker här. En helt underbar människa som äger bloggen och en underhållande blogg. Var därifrån jag snodde bilderna på mig, Ebbalina och Hanna!
SÅ TRYCK HÄR

första dagen på en ny vecka, taggade?

Rätt så chill dag trots att man började tidigt och slutade sent. På idrotten kn*llade jag och Ebbalina alla genom att vara bättre än dem andra!
Direkt efter skolan så var vi hungriga och sugna på tjockis mat så jag, Ebbalina och Hanna drog till Max. Issa skulle hängt med men hon skulle bjuda sin mamma på bio så hon kunde inte. Efter vi hade gått upp fem kilo så rullade vi runt bland affärerna. Jag försöker ju hitta Jofama by Kenza. Jag vill se om den är lika snygg i verkligheter som den är på internet. Hittade den med svart ludd, inte alls lika snyggt. Däremot hittade vi as snygga mössor som alla vill ha. Haha as ballt alla ville ha svart också. Lär inte få den eftersom jag inte brukar använda mössa och då köper man ingen för 600-700 kr. Jag har också varit i jakt på en snygg pälsväst och hittade en snygg på Sisters för 800 kr. Jag och Hanna prövade men dem var inte så jätte snygga på, tyvärr!

Sen kom jag hem strax innan fem och hann bara byta om innan jag stack ut med Linnea och massa killar. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig i min gossiga säng! Jag blir så himla seg av detta väder, tycker dock det är mysigt med åska och regn men inte när det är det varje dag?
EbbaH och Issa strax innan den goa gympa lektionen!



Me and my babes!

min underbara och enormt vackra vän! ♥



bilder ifrån lördagen del 2

har bara ett vanligt vitt och litet linne på mig eftersom jag tog av mig mitt lite finare vita linne som jag spillde dricka på. haha ebba tvättade mitt linne med salt eftersom drickan inte går bort i tvätten annars. tur hade jag för linnet är vitare än någonsin!! ♥

that message made ​​me fall in love with you

vaknade hemma hos linnea andersson. åkte hem vid halv 2 tiden. kom hem & la mig precis i sängen. då ringde en kompis & bad mig komma ut. så det blev inget sova som jag hade tänkt mig! hade senare träning till kvällen och nu har jag bara duschat osv! ska lägga mig i sängen & somna till Narnia. 
kvällen igår började bra. men blev sämre hade verkligen jätte kul i början men sedan blev det lite problem osv.. MEN SÅNT E LIVET !  igår var en ot'rs dag. idag var en tur dag ! rubriken säger ju allt ;)














några bilder ifrån igår! (del 1)

igår kändes det som om dagen/natten aldrig skulle ta slut. rätt skönt. Vi två hann med mycket igrå innan vi drog till the party. men vi hade de iallfall trevligt och det är allt som räknas. här får ni njuta av lite bilder..

Party all night!

Hej, nu drar vi två ifrån Göteborg till en hemmafest i Partille. Vi kommer ha super kul men hörs förmodligen inte mer ikväll eftersom vi kommer ha så himla kul! Kameran är på plats så imorgon kommer det bilder! ♥

men snygga!


smile at the bitch that brings you down, laugh at the haters that are jealous, point a middle finger at the idiots who thinks they are better

Lady Gaga lärde mig att det är okej att vara annorlunda

Ke$ha lärde mig att att vara mig själv och inte bry sig om vad andra tycker

Bruno Mars lärde mig att göra något för personen jag älskar

Eminem lärde mig att livet är hårt men att jag klarar mig igenom det

Taylor Swift lärde mig att inte varje kille/tjej kommer behandla mig bra

Michael Jackson lärde mig att älska människorna runt om mig



last friday night!

ursäkta uppdateringen, men skoldagarna är väldigt långa och när jag väl kommer hem så äter jag bah lite och sen ut å träffa vänner! livet är underbart just nu!
efter skolan idag så träffade jag LinneaA på allum. Hann inte ens hem! vi köpte massa gott och stack sedan hem till Linnea. Var jätte hungrig, har inte ätit något idag? Och kom hem nyss typ. Är rejält trött men ska nog dra ut senare ändå!
Ebbalina är ju sjuk men ska däremot vara med henne imorgon. vi ska festa hela natten, klackarna i taket!!
läste vad som har hänt med ebbas pappa? whataaaafuck? *ringer ebba*



lifesaver

pappa var ute & åkte rullskridskor. så ringde han sin sjuka lilla dotter "ebbaa kan du köra hit med moppen. jag har ramlat och kan inte gå... "
jag åkte dit och han blödde på ena benet och hans lårmuskel va AV !!
tur att han jobbar på brandstationen & även jobbat som abulansförare i 13 år så kunde jag åka hem och hämta bandage och sånt. samtidigt som jag ringde mamma. mamma kom och hon kunde inte köra ända fram ttill pappa för det var bommar för. så fick få upp pappa på moppen och köra han till bilen som stod 20 meter bort typ. de va typ en kort berättelse av det som hände. men bloggar mer sen när jag lugnat ner mig !





sjuk

Fick gå hem från skolan idag p.ga att jag har feber & huvudvärk :( 
lite synd sådär eftersom jag inte får gå till skolan imon heller... men ni kan ju se det positivt eftersom det blir mycket bloggande!
Jag ska satsa på att somna ganska tidigt så jag är piggare imon d.vs så jag inte sovet bort hela dagen ;) 
jag måste ju städa vardagsrummet & köket imon för att få min månadspeng + att jag får lön! inte så illa va ;) 
jag känner mig helt *uscchhh* & vill df inte ta nån bild på mig hur jag ser ut just nu. så det kommer imon ist då jag är piggare + friskare = renare
på lördag så blir det lite partyyypartyyy med vännerna, vi kommer nog bara umgås, skratta & ha trevligt!. så jag och melina ska lyssna på musik & fixa oss tillsammans här sedan tar vi moppen dit. får se om jag sover kvar där. annars tar jag moppen hem.  dont drink and drive'  !




KOMMER SOVA I DESSA GOSSISAR


Regn, kallt och höst?

Vädret är riktigt höstigt idag. Lite tråkigt att sommarn är över, men ändå kul att hösten är påväg. Hösten är en väldigt vacker och en mysig stund av året tycker jag. Vintern är däremot inte så kul..
Skolan var rätt så chill. slutade ju ett så? aja ska dra ut nu å träffa LinneaL och Hanna. Ebbalina kommer förmodligen senare, hon ska ju jobba. men kommer förmodligen dra hem tidigt för vädret gör mig trött, kall å depp
me and my boys!

jobba

ska snart hämta barnen från dagis och leka med den i några timmar, är SJUKT trött. kmr aldrig orka !!! :(
har inget val. ska ja få min lön så måste jag ju jobba för det. nu ska jag sova nån halvtimma i min onepiece så hörs vi när ja kommit hem igen ! :)

trötta Melina & Ebbalina!

Nu är man äntligen hemma och är redo för nya äventyr. Ebbalina hämtar snart mig på hennes moppe och då ska vi bara köpa lite klubbor (är fett sötsugen) och sedan åka till utby för att vara med Hanna och LinneaL!

dagen i skolan va faktiskt soft idag. även om man slutade sent. första gången jag gick till en svengelska lektion. har ju slutat i spanskan nu. as gött!!!!
bjuder på en rätt så Ocharmig bild på mig och Ebba igår..

andra dagen i 9an

Igår var jag med Ebbalina, Hanna och LinneaL. Trevligt trevligt.

Idag börjar vi halv 9 och slutar halv fyra. Men gött? Eller inte.. Vi kommer förmodligen höras när jag kommer hem!

it girl

Ska kanske ut en stund sedan, just nu e ja bara hemma & chillar på chillin.
varit i skolan idag, jätte kul att träffa alla kompisar men annars e de itt speciellt kul att komma tbx till skolan...
vi hörs senare

En go avslutning på sommarlovet!

Igår var det ett riktigt gött avslut på sommarlovet. Rix FM festivalen va ball!Chris Medina, Ulrik, Danny, Erik Segerstedt, Erik Hassle och massa mer var ju där! Sen var jag ju med enormt balla tjejer - LinneaA, Celina, Hanna, LinneaL och Ebbalina ofc!
Vi hade bra platser, stog nära och såg allt! Men vi gick ur ut klumpen efter en stund. Efter de var slut (hade as ont i fötterna!!!) så försökte vi träffa Chris Medina, men när han väl kom fram till oss var han tvungen att åka. Efteråt så träffade vi Danny! Han signerade min arm, haha. Linnea fick fan en puss av honom! Så tog vi kort med honom åxå :D
Aja hade ballt igår! Men idag är det ju skola.. gick upp halv 9 för att jag måste fortfarande vända på dygnet. Alla nior börjar ju halv 2, as chill. Vet inte vad jag ska ha på mig bara eftersom det typ har regnat och vet inte om det kommer hålla upp sig eller om det fortsätter?
så snygg! ♥
jag..
celina! ♥
celinas ros!

godnatt!

varit på rix fm, jätte trött ska somna till en film nu, vi hörs imon! ;)


Rix FM!

Tjenarare allihopa. Nu är jag hemma, igen. Åkte till Allum med ett behov av nya Gummi stövlar. Så köpte ett par snygga, visar sen. Om cirka en halvtimma ska jag ta bussen till Rix FM festival!!





home again..

Tjenare!

Kom hem rätt tidigt faktiskt, strax efter elva. Men Ebba skulle ändå köra hem Hanna då och det var så himla kallt! Trots mina UGGs och tjocktröja + skinnjacka.
Jag, Ebbalina och Linnea drog till utby efter att vi legat och sovit lite hos mig. Vi träffade först två killar och Hanna!(kan inte alla namn?) men senare på kvällen när solen gick ner (9 tiden..) så var jag med Hanna, Ebbalina, Linnea, Casper, Kevin, Albin, Anton, Lukas, Oliver, Niklas och några mer.
Haha nu när Ebbalina körde hem mig. Bakom oss kommer en bil och tutar (trodde att dem skulle kö på oss. Hade inte vart första gången en bil skulle försöka med de..) så typ sitter det ett par as snygga killar i bilen! Ah mer behöver jag inte berätta. Men nu ska jag nog gå å lägga mig. Ska upp tidigt imon (vänder lite på dygnet eftersom skolan börjar på måndag)


Ebbas KB moppe. Me like..!



hörs ikväll!

Hej!

Nu drar jag och Ebbalina ut för att träffa blandannat Linnea. Vet inte exakt vad vi ska göra, antagligen kommer vi bara vara hemma hos någon och chilla. Men vi kanske drar in till Göteborg Kalaset (Kultur Kalaset..)

hottie

  • tanka
  • köra hem linnea (www.linnealindstrands.blogg.se)
  • duscha
  • fixa mig
  • dra till partille & träffa vännerna! ( linnea andersson, melina osv ;) )

måste shoppa.. NU!


måste ha den svarta jackan med vit päls! jag dööööööör. nästa gång jag får pengar och n'r den kommer in på Allum (har redan kollat..) då blir den min!!!

Natt

go kväll/natt igår. Linna lindstrand sov här, vi sminkade oss, kolla film och hade riktigt trevligt! 
vi var självklart ute en stund oxå. vi träffade oliver, kevin, adam & nån mer kille :question: , vi åkte lite moppe med dem & självklart va vi med jonte o alle en stund oxå ;) men kan inte vara ute speciellt länge eftersom ja fortfarande har ont i halsen och är övedrivet förkyld :( :(
NÅGRA BILDER FRÅN IGÅR KVÄLL

Friday night

Är fortfarande inte hemma men tänkte slänga in ett inlägg ändå. Däremot ser jag ut som fan för ögonen är svullna (?) så jag bjuder på gamla webb bilder ;)








I love you like a love song

mitt älskade rum städat o fint ;)  :love:

Fredag

just nu äter jag nudlar.. gillar det inte men har inget annat hemma :(
förkyld trött o lite hängig.. så träffar inte jonte o alex som ja skulle. kanske träffar dem senare om ja orkar!
får se vart dagen leder mig, det är ju trots allt fredag, kanske drar till partille en stund ;)





Sovit hos Linnéa!

Hej bloggen! ♥

Igår stack jag och Linnea till utby och var med massa. Vi satt uppe på berget och chillade. Nice dag faktiskt. Sedan var det så kallt vid redan halv 10 så jag och Linnea stack hem. Däremot var vi ute lite hos oss och sedan hämtade vi min data till henne där vi sov. Vi skulle dygna men somnade runt 6!
Nu ska jag hoppa in i duschen för jag ska på middag så kommer vara upptagen hela kvällen. Om vi inte hörs senare så hörs vi självklart imorgon!
två bilder ifrån igår..

Välkommen till våran nya blogg!

Hej allihopa!

Vi beslutade oss att skapa en blogg tillsammans nu när man har tröttnat på alla sina egna tusen bloggar. Bloggen ägs av två 15 åriga tjejer som heter Melina och Ebbalina. Vi börjar i 9an om fyra dagar! Vi kommer att blogga om vad vi gör på dagarna, allt ifrån plugget till goa dagar med polarna!
Angående headern är den bara tillfällig tills vi har mer tid att skaffa ny..


RSS 2.0