älskling hihiih

10 bevis på att du är kär :)) ♥

1.Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan.
2.Du kan läsa sms från personen om och om igen
3.Du känner dig ibland osäker när du är med honom/henne
... 4.Bara av att höra hans/hennes namn så ler du.
5. Du kan sakna personen fast ni typ precis har träffats
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7. När ni är med massa andra fokuserar du bara på den personen.
8. Du älskar att känna personens lukt.
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10.Medan du läste detta,var det bara en person du tänkte på,om du inte kopierar och lägger in inom 15 min kommer du få otur i kärlek i 20 år

Stockholm bra, Göteborg bäst

Hemma i underbara Göteborg igen! Skönt men samtidigt tråkigt. Det var jätte kul i Stockholm, har lust att flytta dit men Göteborg är mitt enda sanna hem! Stockholm är ju helt underbart vackert och dem har mycket bättre affärer där.. förstår ju varför, det är ju trots allt Sveriges huvudstad. Nä men jag hade kul med min släkt, som jag aldrig träffar typ - tråkigt nog..  Det kommer lite bilder ifrån Stockholm på fredag, glömde kameran i mormor och morfars bil -.-

Och lite såhär random, men ville bara säga det - jag troooooor att jag helt ärligt nu, kommer sluta blogga på denna blogg. Anledningen är enkel - det är en blogg där jag OCH ebbalina ska blogga på.. men det är bara jag som bloggar? då kan jag blogga på min blogg ist.. känns tråkigt men det känns tråkigare att det bara är jag som bloggar? inte för att jag tar bloggen på stort allvar eftersom den bara är typ min ''dagbok''. men det är ju tråkigt att blogga på en blogg som både ska blogga på ifall bara en gör det.



doris, mitt allt

And I hope

Life is good

Wherever you are

You will be

Forever

In my heart

det var du som fick mig att le  -

I stockholm

Föööörlåååt för uppdateringen igår. Jag kom fram runt tre och då var vi hos Thor & Pia. Hehe, sen åkte vi till Sara & Erika där vi hade de gött. Gick ut med Tea, helt underbar hund. Sen åkte vi och köpte pizza och hyrde två skräckisar!! Har bara kollat på en än så länge, dock var den hur läskig som helst! Samma producent som i Paronormal Activity!

Nu har vi precis käkat frukost och Sara är just nu i duschen. Sen så ska Erika in där och sen jag. Sedan drar vi in mot stan och shoppar!!

Nu åker jag till Sveriges huvudstad!

Tjena tjena! Antar att mina klasskamrater är i skolan nu och väntar på att gå in på deras första lektion. Själv så har jag precis fixat mig och ätit en stooor frukost. Love it. Måste trots allt hålla mig i några timmar, även kommer stanna och äta någongång i resan så är det bäst att vara mätt!

Jag kommer självklart ha med mig min mini-pc eftersom den har 3g. Kommer dock inte blogga på vägen dit eftersom när man är på rullande fot så är internet segt! Men jag har laddat massa filmer + The Hills säsong 2 som jag ska kolla på! :D

Godnatt för mig i götet

Säger godnatt för mig nu, inte för att jag ska gå och lägga mig men för att jag ska spela sims och kommer inte orka blogga sen! Men just nu sitter jag och skypar med Linnea.. och kollar tv!

Imorgon bitti åker jag ju till Stockholm och träffar helt underbara människor! Kommer bli skönt att åka bort, trots att jag kommer hem redan på måndag. Men kommer sakna skolan (sa jag nyss de?!) eftersom jag gillar skolan nu. haha, omg nä men det är ju kul i skolan eftersom vissa tjejer är helt underbara. Kommer blandannat sakna Issa min gnome, hon är helt klart cp och det är bara för skoj!

sitter här med min nya dröm mobil experia ray♥


packar lite

Tänkte börja lägga fram lite kläder som jag ska ta med mig till Stockholm. Frågan är ju bara vad jag ska ta med mig..?
♥ Byxor. Kommer förmodligen ha på ett par jeans och ta med mig två. kanske ta med leggins??
♥ Mjukisbyxor. Ett måste när man ska iväg!
♥ Bikini. Vi kanske bastar?
♥ Pengar.
♥ Tre linnen, en t-shirt.
♥ Några tjocktröjor
♥ Data, dataladdare, mobiladdare + hörlurar
♥ Kamera (+kanske kamera laddare?)
♥ En bra inställning och ett riktigt bra humör!! :D

ska man vara nöjd eller onöjd?

Fick VG på min debattartikel, känns inte så jätte bra. Skrev den bara på fyra dar dock, andra hade skrivit den på över en vecka så på så sätt ska jag ju vara glad. Dock har jag pratat med andra lärare som tyckte den var jätte bra och då känns det tråkigt att jag bara fick VG. Vi har ju en ny lärare (min favoritlärare blev gravid) och det känns som om den nya är väldigt sträng.. inte så jätte kul när man vill höja sig.

Samtidigt ska jag ju vara glad att jag fick VG.. men kan inte riktigt bestämma mig om jag är nöjd eller inte. Menar inte att säga att jag är bättre än VG men jag tycker faktiskt min debattartikel var bra.. Jag saknar min gamla lärare, fast min nya verkar jätte snäll å så. Men som sagt, tror att hon är väldigt sträng..

thanks you ruined my day, bitch

It feels nice to get away from this stupid place, even if it is just a few days.
Thank you ruined my day, bitch



smothie & skinksmörgås

Hej allihopa! Just nu sitter jag i mitt rum och äter en stooor frukost. Hinner oftast inte de men när jag väl gör de så mår jag mycket bättre. Frukost är så gó! Jag gjorde en egen smothie som jag nu dricker (är mätt!!) och äter en smörgås. Gotti gotti!!

Jag kom nyss på att jag hade läxa tills idag.. ops. Får göra den på lunchrasten.

har inga bilder, fel data. kram Melina

pappii ♥

man ska aldrig underskatta dig
inte när det kommer till minsta lilla grej

du finns alltid där och ställer upp för mig
men så är jag ju oxå pappas lilla tjej

NY TELEFON ?

har alltid velat ha phone 4. men kolla på tvreklamen nu och hittade en ny drömphone !!!! experia ray ♥



bad day

Har varit dålig idag så gick inte till skolan. när ja vaknade så kom pappa med en jätte god frukost. god pärondricka och helt nybakade varma mackor med kalkon skinka och gurka på. JÄTTE GOTT !! :D
under dagen har jag ätit bulle eftersom det är bulldagen idag ! ♥
nu väntar jag på min FISKPINNAR OCH HELT EGENGJORD MOS SOM PAPPI LAGAR TILL MIG !
HÖRS SNART :D

Willys med Manizha

Hej bloggish! Ända sen jag har kommit hem har jag suttit med skype med Linnea. Men nu drar jag till willys med Manizha. Ska köpa kanelbullar (de e kanelbull dag!!) powerking och tuggomi!!!!! göttans. Jag uppdaterar innan jag lägger mig men sen kommer desperate housewives!! TAGGAD

Tisdag den 4e oktober

Sitter här i skolan, andra lektionen - svenska. Ett favoritämne :D Issa sitter bredvid mig och sjunger ''Im not afraid to cläjm your arms, everybody come to cläjm on Melinas arm today!'' och ''Im not a cow, im not cow so stop milking me!'' (tänk er Not Afriad med Eminem, den melodin..)

Igår var jag med Linnea. Vi åkte till willys och hemmakväll å köpte massa gott. vi gick åxå promenad och bestämde va vi skulle göra på höstlovet, hehe. Idag ska jag nog va med henne också, efter jag har pluggat då! Vi kanske skulle göra kolor (?!)

Gnomar överallt?!

I'm just chilling with my friend Issa
Alla gillar inte gnome-Issa..

Vanessa Hudgens

Jädrar vilka snygga kläder Vanessa har! Här snackar vi fashion, ääälskar skorna :D (dock inte min stil, men fortfarande dö snygga)

engelska slut !

har jobbat jätte duktigt!! nöjd tjej :D

måndag

tråkiiiiiiiiiiiig dag. idag ska jag bara vara hemmaaa. ja kanske går ut typ fem minuter och träffar jonte, oliver k och de kära personer !
nu ska vi ha matte så vi hörs senare !
kram ebbalina

snabbt inlägg

har precis kollat klart på sex and the city med mammi ♥
har inte träffat henne på hela dagen eftersom hon har varit och kollat på hus i alingsås. och jag har varit ute med de bästa och planerat nästa lördag ! då blir det bio :D
eller så ska vi bara hem till någon och kolla på nån film och mysa.
•denna veckan blir det mest plugg och vara hemma. har so-redovisning på torsdag. spanska och no prov antagligen på tisdag...
och så ska jag få in träning emellan oxå. & så ska jag hinna träffa vännerna. mitt liv är helt fullt upp! 
men det är bara att hålla i... men jag tror att livet blir enklare om jag planerar lite mer. nu har jag redan fixat allt tills imorgon så jag kan få sova lite extra, så jag kanske hinner blogga innan jag åker. men om jag ska hinna komma upp i tid så får jag nog sova nu.
kram ebbalina .

liten text

Kom precis ut ur duschen, och nu sitter jag i en tjock filt i mitt rum och kollar på tv. Imorgon är det måndag, igen. Och då innebär det skola, känner ingen lust för det nu eftersom fredag var en piss dag. Men det gäller att dra dit ändå och kämpa vidare. Imorgon ska bli en rolig dag, eller de vet jag ju inte men jag vill. Allt blir ju som man gör det, så om jag då iallfall försöker göra det bättre än vad det egentligen är så blir det nog rätt så nice!

På torsdag har vi SO redovisning, jag känner faktiskt hur jag börjar bli mer och mer nervös. Jag vet att jag klarar lite bättre än VG i muntligredovisning men eftersom jag är i en bra grupp (Manizha & Hanna) så höjs ribban lite. Eftersom både dem två kommer vara bra så kommer jag förmodligen bara vara en i mängden, tyvärr. Sista SO arbetet var muntligt förra terminen och då fick jag faktiskt VG+, bara för att skryta. I början av 8an fick jag VG- på den första muntliga redovisningen och då ser man hur mycket jag växte under hela 8an. Om jag fortsätter att växa kan jag kanske ligga på MVG. Men som sagt, dem andra två i min grupp är också bra och då sticker jag inte ut. Jag är inte lika säker på talet heller för den delen. Men ett VG skulle självklart passa bra, vill ju vara bättre men ibland går det inte.
Det ska bli skönt att åka iväg på fredag, även om det bara är för helgen. I Stockholm kommer man ha det super trevligt med riktigt goa människor! Tycker det är jätte synd att vi bor så långt bort ifrån varandra eftersom vi verkligen går ihop. Men funderar ju att flytta dit några år efter studenten, bara för att.. Dock vet jag inte ifall jag kommer våga/verkligen vilja eftersom Göteborg är mitt hem.
Och bara såhär lite random, Manizha sa till mig att kineser är smartare (högre IQ) än oss andra. Jag trodde självklart inte på henne för det låter lite konstigt. Men det var någon (no names..) som sa att kineser har i genomsnitt 120 IQ, medans vi vita har 110.. Whata fuck?! är detta sant? Det kanske är ganska rimligt eftersom kineserna håller på att ta över världen nu.. Så där är ett ännu bevis på att Manizha har mer kunskap än mig, grattis manni..

MANIZHA IFALL DU LÄSER DETTA IDAG INNAN KLOCKAN 20.00 SÅ MÅSTE JAG PRATA MED DIG!!!




Dehär är dem två första egopicen jag la ut på denna blogg. Vet att Hanna kommer typ skratta nu eftersom jag har gjort en prick över mitt höga, mobba dem inte. tack i förhand



söndag 2 oktober

Igår så var jag och Linnea hos mig. Vi hade jätte kul, först åkte vi till Hemma Kväll där vi köpte massa gott sen kolla vi film. Strax efter 12 så gick vi ut på en låååång promenad med min hund så det var mysigt! Riktig skön dag, speciellt när man slipper all drama! :D

LÖRDAG KVÄLL !

trevlig kväll med vännerna ute. det var så fint väder så man var ju tvungen att vara ute!
nu är jag hemma hos linnea lindstrand. jag ska sova här inatt. vi ska se på film ha trevligt och bara snacka !
hon ville att jag skulle sova här eftersom jag var lite depp för en sak som hända igår. men det är sånt som händer, alla gör ju sina misstag ;)
just nu sitter jag och lyssnar på kelly clarkson det är en favorit artist just nu !
vi ska snart se film. just nu gör linnea ett hål i örat på sig själv. JAG har precis redan gjort det :o det gjorde sjukt ont men jag klara det ! ! !

stjärnan är det nyaaaa :D
bild tagen just nu !

She bit her lip and opened her mounth but the only word to come out was ''fuck''


vart har alla dumma blondiner försvunnit..?

Idag är det lördag, fint väder! Skönt, ska hem till pappa sen och käka. Sen när jag kommer hem ska förmodligen massa hem till mig, ;) vet dock inte när jag kommer hem så det beror ju lite på.. och ifall jag ens pallar!

och btw, vart har alla dumma blondiner försvnnit? jag saknar dem, så himla kul att se människor som skämmer ut sig! :D vet däremot att vi inte provecderas av det längre eftersom vi redan har sätt de innan. Men kommer ihåg BB, fyfan va kul de var!

Lördag

fint väder = en bra dag ! :D
Linnea lindstrand har sovit här & nu ska vi fixa oss och sedan gå och möta oliver karlsson :)
idag, ska vi bara ta det lugnt, typ kolla film elr något. vet inte riktigt..
men det är ju fint väder så får passa på att vara ute (y)
dagens låt : Kelly clarkson - Mr. Know it all





du gör min dag, bästa vän ♥

RSS 2.0